fbpx

FAQ


Ofte spurgte spørgsmål

Aflysning, hvad så?

Hvis i aflyser jeres bryllupsfotograf mindre end 2 måned før vielsen, koster det et gebyr på 500,-

Hvis der aflyses mindre end 1 måned før vielsen, vil der blive faktureret fuld pris.

Hvad koster print ?

Priserne på print kommer an på om man ønsker blank eller mat print. Priserne kan ses HER

Hvem er fotografen ?

Ønsker I at vide hvem i får ud som bryllupsfotograf, vil vores side altid være opdateret, så i har mulighed for at læse om jeres fotograf her.
Ønsker i at høre mere, er i altid velkommen til at kontakte os. 

Hvem vælger vores billeder ?

Fredericia Fotografen udvælger alle de bedste billeder fra dagen. Under hver pakke fremgår det hvor mange billeder i kan forvente. Vi leverer aldrig uredigeret materiale.  

Hvor bliver par billederne taget ?

Par billederne af brud & gom bliver taget på location, som i udvælger. Hvis location ligger mere end 30 km væk fra kirken, tillægges kørsels gebyr på 3 kr pr kørt km.

Det er vigtigt at tænke på, hvis man bliver gift om sommeren, vil det være en fordel at finde en location med lidt skygge.

Hvordan leveres billederne ?

Sølv & Bronze pakken leveres på usb og sendes via Postnord. Guldpakken leveres leveret i en flot træ æske, hvor der vil være en usb, inkl 5 bryllupsbilleder.

Hvornår leveres billederne ?

Vi bestræber os på at levere billederne hurtigst muligt, da vi er klar over man gerne vil se resultatet hurtigst muligt. I travle perioder kan der dog gå op til 3 uger, før man modtager billederne.
Ofte går der dog kun 1 uge, men der kan være travle perioder og knas med PostNord.  

Nogen billeder på siden er uskarpe ?

Hvis I syntes nogen af billederne på hjemmeside er lidt uskarpe, er det forbi, billederne vi ligger op på hjemmeside er i meget lav opløsning, så vores hjemmeside loader hurtigere. De billeder i vil modtage er i høj opløsning, og er kniv skarpe. 

Pakkerne passer ikke på os ?

 Hvis der ikke er nogen af pakkerne der passer på jeres behov, skal i naturligvis bare skrive til os så skræddersyer vi en pakke til jeres store dag.

Alle pakker kan naturligvis også justeres, så de netop kommer til at passe til jeres dag.  


Skal vi holde et møde ?

Som udgangspunkt holder Fredericia Fotografen ikke et møde før brylluppet, med mindre det er et ønsker fra parrets side. Ofte kan detaljer osv, klare over mail eller telefon.

Et formøde koster 300 kr + kørsels tillæg. 

Hvad koster kørsel ?

Som udgangspunkt er prisen 3 kr pr kørt km, dog kan der i nogen tilfælde gives rabat på kørslen, såfremt man bestiller gulv pakken.  

Skal vi betale depositum ?

Depositum er ikke noget vi bruger hos Fredericia Fotografen. Grunden til dette er, at når kunder har booket hos os, så har vi ikke oplevet at kunderne melder fra i sidste øjeblik. Så ind til videre har vi ingen depositum.

Kan vi få flere billeder ?

Nej. Det er ikke muligt at få flere billeder fra jeres bryllup, da vi altid vælger de bedste billeder fra dagen. Og vi levere aldrig uredigerede billeder.

Hvilke billeder SKAL i have taget ?

I vil altid blive spurgt om hvilke billeder i bare skal have. Her er det vigtig i nævner alle de billeder i ikke kan leve uden. Såfremt i ikke nævner noget, er det ikke muligt at klage over manglede billeder.